Jesu li promjene u Air Serbiji napredak ili nazadovanje 1 dio

Usluge servisa i održavanja vršimo u našim prostorijama koje se nalaze u Novom Sadu kao i na terenu na teritorijama Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. PC PANEX D. O. O. Iz Novog Sada se od samog osnivanja firme bavi uvozom novih i polovnih vijčanih i klipnih kompresora. Takođe, vršimo održavanje, instalaciju i popravku kompresorskih stanica, remont i popravku vijčanih blokova kao i mobilnih (putarskih) kompresora. U ponudi imamo i nove industrijske klipne i vijčane kompresore Nemačkog proizvođača dostupne sa našeg lagera. Prevoz kompresora vršimo sopstvenim vozilima.

podgorica tirana taxi	http://www.taxi-travel.me/'

Kao što rekoh na svim izvorima JAT se spominje kao launch custamer. Kako god bilo intencija je bila prikazati kako je JAT pratio suvremene trendove i imao vrlo modernu flotu aviona. Zašto baš https://taxi-travel.me/ Muzej voštanih figura u Beču? Jer on prikazuje neke od istorijskih ličnosti bez kojih Beč ne bi bio ono što jeste, niti bi građevine kojima se danas diči danas postojale… Pa da ih predstavim.

Prati pretragu “prevoz kamionom crna gora”

Marta, obnovljen saobracaj za Kijev. Marta, obnovljen saobracaj za Bec. Marta 1995, otvorena agencija u Užicu. Aprila, u hotelu “Slavija“ otvoren novi terminal. Prila, obnovljen saobracaj za Kopenhagen
– 11. Juna, obnovljeni letovi za Tel Aviv.

px” alt=”podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/””/>podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/ za Australiju JAT slece u Kuvajt. – Avgusta, PA „Beograd“ kupila cetiri aviona Gruman. Flota raspolaže s 24 aviona ovog tipa. Novembra, potpisan sporazum o vazdušnom saobracaju s Jordanom.

Los Anđeles, Avio karta Beograd Los Anđeles

Decembra, na linijama za Ameriku i Australiju uveden Welcome drink – posluženje u narodnoj nošnji. – Otvorena linija Beograd – Sarajevo – Dubrovnik. – U radionicama https://podgorica.taxi/ „Aeroputa“ izradjen avion za taksi službu i prenos pošte po konstrukciji inž. Mitrovica. Jat je kao “lider u regiji” nekoliko puta “preuzimao” kompanije.

px” alt=”podgorica tirana taxi http://www.taxi-travel.me/””/>